Het Vermeertje

Dinerbon Delft Het Vermeertje
Adres
Nieuwe Langendijk 54
2611VL Delft
Telefoon
015 8897175
Dinerbon Delft Het Vermeertje
Dinerbon Delft Het Vermeertje
Dinerbon Delft Het Vermeertje
Dinerbon Delft Het Vermeertje

Met dit restaurant kiest u voor kwaliteit. Het Vermeertje in Delft serveert eigentijdse gerechten, die gemaakt worden met mooie en verse producten. Wanneer u met uw Dinerbon naar de Nieuwe Langendijk 54 komt, kunt u genieten van de kookkunsten van een restaurant dat hoog genoteerd staat in de restaurantlijsten. Ewart en Cynthia de Koning en hun team heten u van harte welkom. Niet alleen voor een heerlijk diner met een eigenwijze touch, maar ook voor een borrel. Dat wordt dus genieten van een Delfts Blue-cocktail, een frisse pils of een van de verrukkelijke wijnen.

Dit Delftse restaurant aan de Nieuwe Langendijk is ideaal voor fijnproevers die met hun Dinercheque graag iets nieuws uitproberen. Zo heeft u de mogelijkheid om een verrassingsmenu van drie of meer gangen te laten bereiden. U kunt natuurlijk ook bestellen van de kaart, die altijd zorgvuldig afgestemde en originele smaakcombinaties biedt. De voorgerechten zijn geïnspireerd door smaken uit diverse windstreken en gaan van een loempia met Franse kaas tot een lamsburgertje of een carpaccio. De hoofdgerechten zijn allemaal met zorg klaargemaakt, zodat u de ene keer kunt genieten van een malse rumpsteak en de volgende keer van een proeverij van het Ibérico varken. Ook visliefhebbers en vegetariërs worden hier op hun wenken bediend en kunnen kiezen uit verschillende soorten vis en een verrassend groentegerecht. Huisgesneden friet en salade maken uw maaltijd perfect af. Als u na al dit lekkers nog ruimte over hebt, zijn de desserts een smaakvolle afsluiting. Deze gaan van taart en vruchtenspecialiteiten tot chocoladelekkernijen en een kaasplankje.

Gebruik uw Dinercheque voor een ware culinaire belevenis. Komt u gezellig een cocktail of drankje drinken, dan zijn er ook smakelijke alcoholvrije varianten. Wanneer u de tijd neemt om ontspannen te borrelen doet u dat uiteraard niet zonder de heerlijke 'bites' die op de kaart vermeld staan. Of u nu gaat voor ambachtelijk brood met smeersels of een borrelplateau met voor ieder wat wils, ook de borrelhapjes zijn bij de keuken in goede handen. Plan snel een bezoek met uw Dinerbon en laat u culinair verwennen bij Het Vermeertje in Delft.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10