India Garden

Dinerbon Delft India Garden
Adres
Kerkstraat 15
2611GX Delft
Telefoon
015 - 2125117
Dinerbon Delft India Garden
Dinerbon Delft India Garden
Dinerbon Delft India Garden

Heerlijk met uw Dinerbon genieten van authentieke Indiase gerechten in Delft kan bij India Garden Tandoori Restaurant. Wij zijn in 1991 geopend met als doel de originele smaak van het Oosten naar Delft te brengen. India is groot genoeg om als een zelfstandig continent beschouwd te worden. De grootte van India heeft ook zijn weerslag op de nationale keuken. Gerechten afkomstig uit het koudere noorden van India zijn over het algemeen milder van smaak dan gerechten uit het warmere zuiden. De Indiase kookkunst wordt ook beïnvloed door de diverse godsdiensten die India rijk is. Een gevolg hiervan is dat er ook veel vegetarische gerechten gemaakt worden in India. Ook verfijnde gerechten met vlees, vis en garnalen zijn goed vertegenwoordigd.

De gerechten die wij bereiden in India Garden zijn een afspiegeling van de gerechten die in het grote India worden gemaakt. Wij serveren bijvoorbeeld tandoorigerechten uit de kleioven, Biryanischotels, vegetarische gerechten en allerlei curries, mild of pittig, met vlees en garnalen naar smaak en nog veel meer. Nagenieten kan met onze Indiase desserts; Kulfi, Kheer en Gulab Jamun. U kunt met uw Dinercadeaubon bij ons heerlijk à la carte dineren in een authentieke Indiase sfeer. Ook kunt u bij ons terecht voor het afhalen van heerlijke Indiase maaltijden. Wat de gelegenheid ook is, wij hebben sowieso een heerlijk gerecht voor u in huis!

Kom snel met uw Diner Cadeau Dinercheque bij ons langs in India Garden Tandoori Restaurant. Wij kijken uit naar uw bezoek. Hopelijk zien wij u snel een keer verschijnen in ons mooie restaurant, zodat wij u persoonlijk kunnen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10