Matties

Dinerbon Delft Matties
Adres
Oude Delft 92
2611CE Delft
Telefoon
015 2159837
Dinerbon Delft Matties
Dinerbon Delft Matties
Dinerbon Delft Matties

Aan de Oude Delft 92 in Delft vindt u restaurant Matties, een kleinschalig en intiem restaurant aan een van de mooiste grachten van Delft. Vanaf nu kunt u hier met uw dinerbon komen genieten van een culinair diner of van een overheerlijke lunch. Voor het diner kunt u gewoon binnen lopen, maar voor de lunch moet u even een afspraak maken met Matties, bel ze vooral op om de mogelijkheden te bespreken! Matties is elke dag geopend van 17:00 tot 22:00 om u te voorzien van een lekker diner maar om er bovenal een erg gezellige avond van te maken! Aan een gebrek aan gezellige en knusse inrichting zal het in ieder geval niet liggen. Zowel het kleine terrasje als de ruimte binnen zijn erg sfeervol en nodigen uit voor een romantisch diner.

De menukaart van restaurant Matties bevat de meest uiteenlopende huisgemaakt lekkernijen. Bij veel van de vlees- en vis gerechten kunt u zelf de bereidingswijze kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of u uw vis of vlees liever gebakken heeft of juist gegrild! Komt u met uw dinercheque met een grotere groep eten of heeft u iets te vieren? Voor groepen tot 30 personen kan er altijd iets voor u worden geregeld en zorgt de bediening van restaurant Matties ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Bent u benieuwd geworden naar dit knusse restaurant? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan restaurant Matties aan de mooiste gracht van Delft!

Let op: Geef van tevoren bij uw reservering aan dat u met uw Diner Cadeaukaart wilt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10