Moeke Delft

Dinerbon Delft Moeke Delft
Adres
Beestenmarkt 16
2611 GB Delft
Telefoon
015-2133311
Dinerbon Delft Moeke Delft
Dinerbon Delft Moeke Delft
Dinerbon Delft Moeke Delft

Iedereen is welkom bij Moeke Delft. Voor een kop koffie, een lekker broodje of uitgebreid diner. Moeke zorgt voor de hapjes en drankjes. En zoals het een Moeke betaamd, betaalt ze de internetkosten. U hoeft zelf dus nergens aan te denken, behalve wat gezelschap en uw Dinerbon of Dinercheque. Hier kunt u namelijk gewoon mee betalen bij Moeke!

Café Vlaanderen heeft begin 2017 plaatsgemaakt voor Moeke Delft. Gesitueerd aan de gezellige Beestenmarkt voelt u zich al snel helemaal thuis bij Moeke. De bediening maakt het u graag naar uw zin en zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van een lekker drankje aan de bar of een goed bord eten uit Moeke’s keuken. Moeke’s favoriete gerechten zijn een heerlijke kaassoep of salade Moeke vooraf, gevolgd door een malse biefstuk van de haas, een burger of chef’s special en afgesloten met Moeke soes of ‘van alles wat’. Uiteraard staat er nog heel veel meer lekkers op de kaart waar u met uw Dinerbon uit kunt kiezen!

Ook met een grote groep bent u bij Moeke welkom. Voor meer dan tien personen is er een special menu voor zowel lunch als diner beschikbaar. Bij Moeke is het tevens mogelijk heerlijk onderuitgezakt borrelen. Stel uw eigen borrel samen van de borrelkaart of bestel grote borrelplanken. De drankenkaart biedt een ruim assortiment aan lekkere biertjes of andere dranken. Moeke is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. De lunch wordt geserveerd tussen 11.00 en 17.00 uur en lekker dineren kan tussen 17.00 en 22.00 uur. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10