Restaurant La Tasca

Dinerbon Delft Restaurant La Tasca
Adres
Voldersgracht 13B
2611ET Delft
Telefoon
015 2138535
Dinerbon Delft Restaurant La Tasca
Dinerbon Delft Restaurant La Tasca

U heeft nu exclusief de mogelijkheid om met uw dinerbon de mooie stad Delft culinair te gaan ontdekken. Uw verkenningstocht begint bij restaurant La Tasca. Dit restaurant is een Italiaans restaurant, maar met een knipoog naar de Franse en de Spaanse keuken. Het is gelegen aan een van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, waar u tijdens de warmere dagen gezellig buiten kunt zitten op het kleine maar fijne terras. De inrichting van restaurant La Tasca is zeer opmerkelijk, vanwege de houten vloer, houten bar en houten tafels die vrijwel vloeiend in elkaar overlopen. De verder strakke inrichting en moderne verlichting geven het restaurant echt een unieke em rustige sfeer die garant staat voor een prettige avond met vrienden of familie.

De Mediterrane gerechten worden bij La Tasca dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten. De koks werken daarbij vooral met biologische streekproducten van kleine, ambachtelijke producenten. Zo worden voor u de beste smaken gerealiseerd, en wordt tegelijkertijd de lokale economie gestimuleerd! Restaurant La Tasca kent geen vaste menukaart, wat het de perfecte plek maakt om u door de chefs te laten verassen met een drie-, vier-, of vijf gangen diner.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Mediterrane restaurant in het mooie historische centrum van Delft? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan restaurant La Tasca. De koks en bediening zullen u van harte welkom heten in het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10