Stads Koffyhuis

Dinerbon Delft Stads Koffyhuis
Adres
Oude Delft 133
2611 BE Delft
Telefoon
015 2124625
Dinerbon Delft Stads Koffyhuis
Dinerbon Delft Stads Koffyhuis
Dinerbon Delft Stads Koffyhuis

Een gezellig en sfeervol restaurant. Dat is de beste omschrijving die bij Stads Koffyhuis past. Een bezoek met uw dinercheque aan dit restaurant doet wonderen. U wordt namelijk geweldig ontvangen door het team van Stads Koffyhuis en ook uw gehele bezoek uitstekend geholpen. Veel gasten zien en voelen dat kwaliteit en sfeer hand in hand gaan bij Stads Koffyhuis. Het restaurant is zeker geen stoffig koffiehuis. Het Koffyhuis is namelijk ruim, compleet en heel modern. De tevredenheid van de gasten is het allerbelangrijkste voor Stads Koffyhuis, daarom doen zij ook hun uiterste best in alles wat ze kunnen doen om dit waar te maken. U vindt Stads Koffyhuis aan de Oude Delft in Delft. Op de site van Stads Koffyhuis kunt u de actuele openingstijden vinden.

Met uw dinerbon kunt u zowel lunchen als dineren bij Stads Koffyhuis. Op de menukaart van het restaurant staan onder andere heerlijke broodjes. Van een broodje boerderij tot een broodje kip lekker, het kan allemaal bij het Koffyhuis! Een aantal broodjes van het Koffyhuis zijn al in de prijzen gevallen in 2002 en 2008. U kunt er dus vanuit gaan dat u hier echt heel lekker kunt eten! U kunt ook langskomen voor een lekkere maaltijdbol of een heerlijke cappuccino. De gerechten worden iedere dag vers bereid waardoor de smaken perfect naar boven komen en u alleen maar kunt genieten van alle smaken die u tegemoet komen!

Proef de heerlijke smaken van de verschillende gerechten, maar proef ook zeker de ouderwetse  gezelligheid van Stad Koffyhuis! Breng dus zeker eens een bezoek met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10