Stadscafé De Waag

Dinerbon Delft Stadscafé De Waag
Adres
Markt 11
2611GP Delft
Telefoon
015 2130393
Dinerbon Delft Stadscafé De Waag
Dinerbon Delft Stadscafé De Waag
Dinerbon Delft Stadscafé De Waag

Midden in het prachtige centrum van Delft vindt u Stadscafé De Waag. Hier kunt u terecht om te genieten van heerlijke gerechten, gezellige sfeer en live muziek in hartje Delft. U bent hier van harte welkom voor lunch, borrel of uitgebreid diner. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque en ervaar een avond Delftse gezelligheid.

Bij binnenkomst in ons pand zult u gelijk merken dat u zich in een historisch pand bevindt die voor een natuurlijke warme sfeer zorgt bij Stadscafé De Waag. Bij ons kunt u zowel binnen als buiten lunchen, borrelen en dineren. ‘s Zomers hebben wij een prachtig terras en in de winter kunt u terecht in onze grootse, maar toch intieme, ruimte. Ons café is perfect om samen met collega’s, medestudenten, vrienden of familie samen te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Op onze eerste stage is ons a la carte restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van exclusieve smaakvolle gerechten in een prachtige historische setting. Naast ons a la carte menu kunt u ook kiezen voor het verrassingsmenu. Dit menu is door onze chefs samengesteld en zorgen voor een ultieme smaakbeleving. Maak uw diner compleet met onze exclusieve wijnen die zorgvuldig zijn geselecteerd om uw beleving nog specialer te maken.

Wees welkom bij ons restaurant waar je voor elke gelegenheid of op elk tijdstip terecht kan. Met uw dinerbon of dinercheque heeft u bij ons een sfeervolle avond met heerlijk eten in een prachtig pand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10