3 Stones

Dinerbon Den Haag 3 Stones
Adres
Laan van Meerdervoort 46A
2517 AM Den Haag
Telefoon
070 3608761
Dinerbon Den Haag 3 Stones
Dinerbon Den Haag 3 Stones
Dinerbon Den Haag 3 Stones

Heb je een Dinerbon en ben je op zoek naar een gezellig restaurant om die uit te geven? In Den Haag vind je Keniaans Restaurant 3Stones. In dit restaurant beleef je een onvergetelijke avond in Afrikaanse sferen. Bij 3Stones profiteer je in gezelschap – met vrienden of familie – van een heerlijke Keniaanse maaltijd.

Op de à la carte menukaart staan verrassende gerechten uit Kenia. Maak kennis met voorgerechten als Sambusa, Mishkaki en Kamba Pili Pili. Sambusa is een filodeegpasteitje gevuld met vlees of groenten, Mishkaki een kipgerecht met pittige yoghurt en Pili Pili zijn pittig gemarineerde tijgergarnalen. Als hoofdgerecht kun je met je Dinerbon kiezen uit vele soorten vlees zoals kip, rundvlees en lam, maar ook een vegetarische maaltijd is mogelijk. Hierbij wordt Wali geserveerd (geurige kokosnotenrijst) en Chapati-brood. Ook krijg je er een vegetarisch bijgerecht bij. Als feestelijke afsluiter heb je met je Dinercheque de keuze uit allerlei Keniaanse desserts. Eet smakelijk!

Restaurant 3Stones is sfeervol ingericht met veel kaarsen, wat een hoop warmte en gezelligheid geeft. Jong en oud voelen zich thuis in deze mystieke omgeving. Buiten is er een groot terras waar je heerlijk kunt ontspannen; in de zon of juist onder een parasol. 3Stones is gevestigd aan de chique Laan van Meerdervoort in het centrum van Den Haag. Het restaurant ligt vlakbij het Vredespaleis. In deze buurt zijn er veel ambassades te vinden. Een wandeling in de omgeving is dan ook zeker aan te raden om de stad beter te leren kennen. Restaurant 3Stones is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de bus of trein kun je uitstappen bij halte Vredespaleis. Vandaaruit is het slechts enkele minuten lopen.

Reserveren met je Dinercheque is verplicht bij restaurant 3Stones. Dat kan via het online formulier op de website, maar bellen of mailen is ook mogelijk. Na je reservering word je zo snel mogelijk op gebeld door een van de vriendelijke medewerkers om de afspraak te bevestigen. Het restaurant is voor een diner geopend van woensdag tot en met zondag. Van woensdag tot en met zaterdag zijn ze open van 18.00-22.00 uur en op maandag van 18.00-21.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10