African Restaurant Fiona Tasty Kitchen

Dinerbon Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen
Adres
Muzenplein 135
2511GK Den Haag
Telefoon
06 84091007
Dinerbon Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen
Dinerbon Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen

Houdt u ervan om wanneer u uit eten gaat nieuwe keukens uit andere werelddelen te ontdekken en zou u uw dinerbon graag in willen zetten om hetzelfde te doen? Dan is een bezoek aan Afrikaans restaurant Fiona Tasty Kitchen misschien wel voor u weggelegd. U vindt Fiona Tasty Kitchen aan het Muzenplein 135 in Den Haag. In dit restaurant kunt u genieten van verschillende traditionele Afrikaanse gerechten. Daarnaast zijn er ook vaak evenementen en vieringen in dit restaurant. Om kennis te maken en te genieten van de Afrikaanse keuken en cultuur hoeft u dus helemaal niet op het vliegtuig  naar het Zuiden te stappen, u kunt gewoon met uw dinercheque in Den Haag terecht!

In de keuken van Fiona Tasty Kitchen worden op ambachtelijke wijze gerechten bereid uit onder andere de keukens van Nigeria, Ghana en Kenia. Hieronder bevinden zich zowel vlees- en visgerechten als gerechten met vegetarische gerechten. Op het menu staat onder andere een hele gegrilde tilapia in chilisaus, die wordt geserveerd met gefrituurde weegbree en zoete aardappel. Ook kunt u bij uw bezoek met uw dinercheque genieten van verschillende gerechten gemaakt van gestampte zoete aardappel of rijst met kip, biefstuk of vis.

De prijs kwaliteit verhouding is bij Afrikaans restaurant Fiona Tasty Kitchen helemaal in orde. Zo kunt u op een laagdrempelige manier alle heerlijkheden van de Afrikaanse keuken gaan ontdekken! Iedere maandag tot en met zaterdag bent u met uw dinerbon welkom in het restaurant en op vrijdag en zaterdag is het restaurant tot in de late uurtjes geopend!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10