Amier

Dinerbon Den Haag Amier
Adres
Korte Poten 28a
2511EE Den Haag
Telefoon
070 3461140
Dinerbon Den Haag Amier

Het Libanese restaurant Amier is gevestigd in een sfeervol pand in het gezellige Haagse winkelstraatje Korte Poten, midden in het oude centrum van de hofstad. Gelegen tussen de chique boetiekjes en specialiteitenwinkels biedt dit exotische restaurant je een verrassend bezoek aan de culinaire wereld van het Midden-Oosten. Bij binnenkomst lijkt de Haagse binnenstad ineens ver weg als je de sfeervolle inrichting met prachtige Arabische decoraties in je opneemt. Je kunt op de begane grond en boven plaatsnemen aan tafeltjes die zo zijn opgesteld dat zelfs bij een volle bezetting de zaak toch niet overdreven druk en vol lijkt. Bij mooi weer kun je ook op het buitenterras gaan zitten. De vriendelijke obers zorgen voor een fijne en rustige sfeer die helemaal past bij een uitgebreide Midden-Oosterse maaltijd. Hier geniet je van lekker eten en kom je helemaal tot rust in een ontspannen ambiance. Bij restaurant Amier kun je vanzelfsprekend de rekening voldoen met je Dinerbon of Dinercheque.

Op de menukaart van restaurant Amier vind je een keur aan traditionele Libanese gerechten, vaak op de grill bereid, en natuurlijk de befaamde mezzes. De Midden-Oosterse mezze is een diner naar keuze van acht tot wel zestien gangen met allemaal kleine warme en koude hapjes. De opeenvolgende gerechtjes worden in alle rust geserveerd met tussendoor voldoende tijd om met een drankje van elkaars gezelschap te genieten. Zo’n uitgebreide mezze neemt een hele avond in beslag, net als dat de gewoonte is in het Midden-Oosten, waar de avondmaaltijd gezien wordt als een belangrijke sociale gebeurtenis samen met familie en vrienden. Kinderen zijn ook van harte welkom bij Amier. Er is een speciaal kindermenu en als nagerecht kunnen de jonge gasten kiezen voor een heerlijk kinderijsje. Voor vegetariërs zijn er diverse salades en een mezze zonder vleesgerechten verkrijgbaar.

Amier is elke dag van de week geopend, op maandag t/m woensdag van 14:00 uur tot 02:00 uur en op donderdag t/m zondag van 10:00 uur tot 02:00 uur. Het restaurant is uitstekend bereikbaar per tram en bus. Het station Den Haag Centraal ligt op een kleine tien minuten loopafstand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10