Baladi Manouche

Dinerbon Den Haag Baladi Manouche
Adres
Torenstraat 95
2513BP Den Haag
Telefoon
06 19891597
Dinerbon Den Haag Baladi Manouche
Dinerbon Den Haag Baladi Manouche
Dinerbon Den Haag Baladi Manouche

Lijkt het uw leuk om uw dinerbon in te zetten voor een culinaire ontdekkingstocht door een bijzondere keuken? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij restaurant Baladi Manouche bent u met uw dinercheque meer dan welkom om de de Libanese keuken te komen ontdekken en dan met name gerechten die rondom ‘Manouche’. Manouche is een Libanees plat brood dat wordt geserveerd met verschillende gezonde en frisse toppings. Baladi is het eerste Libanese Manouche restaurant in Nederland en het bevindt zich aan de Torenstraat 95 in Den Haag. Het restaurant wordt gerund door een Libanees koppen dat recentelijk naar Nederland is verhuisd om hun liefde voor koken en Libanees eten over te brengen.

Zij zijn van mening dat lekker eten de ideale manier is om mensen samen te brengen en veel gezelligheid te creëren en dat is dan ook het doel van restaurant Baladi Manouche. Iedereen is hier welkom, ook u met uw dinerbon, voor een avond vol lekkere Manouche gerechten, bijzondere dranken en lekkere zoete desserts. Een bijzondere drank die u bij Baladi Manouche kunt bestellen bij uw gerecht is Jallan. Dit is een drank gemaakt van druiven en rozijnen. Het motto van de koks van restaurant Baladi Manouche is dat zij alleen eten serveren dat ze zelf met veel plezier zouden eten. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en kunt u extra genieten van de heerlijke Libanese keuken!

Vindt u het leuk om de Libanese keuken van dichtbij te leren kennen en in Den Haag te genieten van traditionele Manouche gerechten? Breng dan met uw dinercheque een bezoek aan restaurant Baladi Manouche aan de Torenstraat 95!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10