Barn 47 Den Haag

Dinerbon Den Haag Barn 47 Den Haag
Adres
Poeldijkseweg 47
2544 NS Den Haag
Telefoon
0881 266047
Dinerbon Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon Den Haag Barn 47 Den Haag
Dinerbon Den Haag Barn 47 Den Haag

Wil jij ook dineren met het gevoel alsof je in de hipste wijken van New York bent? Bezoek dan Barn 47 in hartje Den Haag. Dit hippe restaurant heeft een internationale sfeer en een geweldige menukaart. Je kunt jouw dinerbon meenemen wanneer je aanschuift bij Barn 47 in Den Haag.

Onbeperkt eten

De keuze is reuze bij Barn 47. Je kunt alle heerlijke internationale gerechten à la carte bestellen. Ben je niet goed in het maken van keuzes of wil je het liefst alles proberen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om onbeperkt te eten bij Barn 47. Voor een vast tarief kun jij de hele avond tafelen en bepaal je zelf de gerechten. Het is een ideale optie voor gezinnen of grote groepen. Zo kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij lekker vindt.

Cocktails

Niet alleen het interieur heeft de sfeer van een hip New Yorks establishment, ook de cocktails van Barn 47 voldoen aan alle wensen van hip Manhattan. Wil je lekker na een lange werkdag met jouw vriendinnen bijkomen en kletsen? Dan is Barn 47 de perfecte plek. Geniet van een geweldige avond onder het genot van heerlijke cocktails met kleine hapjes.

Informeel en gezellig

Bij Barn 47 hoef je niet opgedoft te komen opdagen. Je mag er natuurlijk een feest van maken om hier te dineren, maar het is niet noodzakelijk. Geniet van een ongedwongen sfeer en een gezellig gevoel. Je voelt je direct op je gemak, wanneer je het restaurant binnenkomt. Om zeker te zijn van een tafel op drukke dagen, is het slim om te reserveren. Het is niet verplicht, maar wanneer je met een grote groep komt eten is het wel aan aanrader om zeker te zijn van een plek.

Je hoeft niet naar New York te gaan om de sfeer te proeven. Barn 47 heeft deze hippe New Yorkse sfeer helemaal teruggebracht naar Den Haag. Geniet op eigen bodem van dit hippe restaurant en een onbeperkt menu. Vergeet jouw dinercheque niet, deze kun je namelijk bij Barn 47 verzilveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10