Beachclub WOW

Dinerbon Den Haag Beachclub WOW
Adres
Noorderstrand 58
2586ZZ Den Haag
Telefoon
+31 (0)70 3515045
Dinerbon Den Haag Beachclub WOW
Dinerbon Den Haag Beachclub WOW
Dinerbon Den Haag Beachclub WOW
Dinerbon Den Haag Beachclub WOW

 

Bij Beach Club Wow aan het Noorderstrand in Den Haag, kunt u heerlijk ontspannen. Bij goed weer geniet u op het grote terras in een lounge bank, loveseat of bijvoorbeeld hangmat van heerlijke hapjes en drankjes. Het uitzicht behoeft eigenlijk geen uitleg: u dineert en drinkt hier werkelijk op een toplocatie, pal aan zee. En u kunt hier gewoon betalen met uw dinerbon of dinercheque!

 

De keuken van Beach Club Wow voert een zeer uitgebreide menukaart. U besteld hier bijvoorbeeld de klassieke Wow Beach Burger, of natuurlijk de Catch of the Day, een Zeebaars of Fajitas Kip. Wat betreft desserts is er ook een ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan Weckpotje Tiramisu, of Chocolate Lava Cake.

 

De sfeer bij Beach Club Wow is ongedwongen, relaxed en toegankelijk. De inrichting heeft tropische details, en brengt u ongetwijfeld in tropische sferen. De bar is zeven dagen per week van maart tot en met oktober geopend. Kom dus een lekker genieten en luieren in de zon, terwijl u geniet van de heerlijkste gerechten, bij Beach Club Wow in Den Haag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10