Brasserie de Sierkan

Dinerbon Den Haag Brasserie de Sierkan
Adres
Kon. Emmaplein 3
2518RH Den Haag
Telefoon
070 778 0203
Dinerbon Den Haag Brasserie de Sierkan

In Den Haag aan de Koningin Emmaplein staat Brasserie de Sierkan. De Brasserie is gevestigd in een oude melkinrichting. U kunt hier overdag terecht voor verrassende huisgemaakte taarten, sapjes, gezonde en eigentijdse salades, broodjes en biologische koffie. In de avond is er een regelmatig wisselende kaart waarop internationale en gezonde gerechten staan. De brasserie heeft zowel plek binnen als buiten, want buiten is een gezellige terras aanwezig! Een gezellige brasserie is het zeker. De brasserie heeft een hele gezellige en huiselijke inrichting waar iedereen zich thuis zal voelen! Verder zijn het team in de keuken en de bediening uitstekend. U kunt hier nu allemaal van genieten met uw dinercheque!

U kunt bij Brasserie de Sierkan zowel vegetarische-, vlees- en visgerechten verwachten. Natuurlijk zijn er ook heerlijke broodjes en salades. Alle gerechten worden met veel zorg en liefde bereid. Dit kunt u ook zeker terug proeven in deze verschillende gerechten. Met uw dinerbon kunt u gerust langskomen voor een lunch of diner, maar beide mag natuurlijk ook! Achter de bar worden heerlijke bijzondere wijnen en biertje geschonken of getapt. Alles wat u doet bij Brasserie de Sierkan doet u met plezier! Laat zeker even weten als u een allergie heeft, want dan kan de keuken hier eventueel rekening mee houden.

Brasserie de Sierkan is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur. Pak uw dinercheque of dinerbon en ga snel eens met vrienden en familie naar Brasserie de Sierkan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10