Brasserie Huisman

Dinerbon Den Haag Brasserie Huisman
Adres
Frederikstraat 34-36
2514LK Den Haag
Telefoon
070 888 0330
Dinerbon Den Haag Brasserie Huisman
Dinerbon Den Haag Brasserie Huisman
Dinerbon Den Haag Brasserie Huisman

Aan de Frederikstraat in het bruisende Den Haag huist sinds het voorjaar van 2016 Brasserie Huisman. In deze brasserie bent u met uw dinerbon meer dan welkom om te komen genieten van ouderwetse gezelligheid met een kosmopoliete touch. Iedere gast voelt zich in deze brasserie snel thuis. U vindt er gasten met alle Haagse tongvallen en voor zowel jonge als oude gasten is er bij Brasserie Huisman veel te beleven. Binnen in de brasserie heerst een huiselijke sfeer, en wanneer het weer het toelaat dan gaan de grote schuifdeuren van de voorgevel open. U zit dan prinsheerlijk in de serre of buiten op het terras aan de levendige Frederikstraat. Uw dinercheque is bij Brasserie Huisman het hele jaar door te besteden aan lekkere drankjes en hapjes.

De keukenbrigade van Brasserie Huisman is iedere avond weer zeer gemotiveerd om voor u uiteenlopende gerechten te bereiden. Zo kunt u met uw dinerbon komen genieten van een super malse Black Angus steak, maar ook van een klassieke Flammkuchen, van een speciale saté Huisman of van een mooie vers gevangen vis van de dag. Er is altijd een rijkelijk aanbod aan de lekkerste Hollandse Vis, afhankelijk van het seizoen en de vangst van de dag! Sluit uw dinerbon bij Brasserie Huisman af met een van de heerlijke zoete desserts en zie de avond vallen terwijl u geniet van een frisse cocktail of een goed glas wijn.

Voor een ontspannen en gezellige avond met uw dinercheque in het centrum van Den Haag bent u bij Brasserie Huisman echt aan het juiste adres. U zal warm welkom worden geheten bij uw bezoek door de vriendelijke bediening, die u snel hoopt te mogen ontvangen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10