Cafe De Florez

Dinerbon Den Haag Cafe De Florez
Adres
Annastraat 17
2513 AT Den Haag
Telefoon
070 - 7430760
Dinerbon Den Haag Cafe De Florez
Dinerbon Den Haag Cafe De Florez
Dinerbon Den Haag Cafe De Florez
Dinerbon Den Haag Cafe De Florez

Café de Florèz is de nieuwe hotspot in Den Haag. Je vindt Café de Florèz in de Annastraat, midden in het Hofkwartier. Het is even zoeken naar dit verborgen straatje, maar dat maakt het restaurant eigenlijk alleen maar leuker. Kom hier donderdag tot en met zondag genieten van een heerlijke brunch, lunch of diner. Dit leuke restaurant opent om 12:00 en sluit haar deuren om 22:00.

Als je Café de Florèz binnenloopt, valt de stijlvolle inrichting meteen op. In het restaurant draait alles om marmer, goud, wit en roze. Het interieur straalt warmte en gezelligheid uit en is ook nog eens heel fotogeniek.

Op de menukaart vind je veel Franse invloeden. Kom je aan het begin van de middag bij het restaurant lunchen? Dan kun je kiezen uit verschillende belegde broodjes, pancakes, wentelteefjes, een croque madame en gepocheerde eieren. Vanaf 17:30 kun je de gerechten van de dinerkaart bestellen. Ook op deze kaart vind je veel Franse gerechten. Zo kun je kiezen uit ratatouille, tarte flambée, camembert, oesters, escargots, steak tartare en verschillende salades. Vergeet bij je lunch of na je diner niet een kop koffie te bestellen. De eigenaren van het restaurant zijn altijd op zoek naar de lekkerste koffiebonen uit verschillende delen van de wereld.

In de Franse keuken staat de kwaliteit van de ingrediënten centraal. Een lekker gerecht maken hoeft niet ingewikkeld te zijn, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Bij Café de Florèz ligt daarom de nadruk op het inkopen van verse producten, om hier heerlijke gerechten mee te maken. Klassieke Franse gerechten voor een klein prijsje. Dat kom je in Nederland niet heel vaak tegen. Gelukkig kun je nu dus in dit fantastische restaurant terecht voor simpele maar overheerlijke Franse gerechten. Een diner in Frankrijk is niet compleet zonder een goede fles wijn. Daarom heeft Café de Florèz een uitgebreide wijnkaart vol wijnen die perfect passen bij de verschillende gerechten.

Heb je nog ergens thuis in een la een dinerbon of dinercheque liggen? Vergeet deze dan niet mee te nemen tijdens je bezoek aan Café de Florèz. Je kunt met de dinerbon en dinercheque in talloze restaurants afrekenen. Café de Florèz is er daar een van.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10