Cafe Not Out

Dinerbon Den Haag Cafe Not Out
Adres
Valeriusstraat 18
2517HR Den Haag
Telefoon
070 3628939
Dinerbon Den Haag Cafe Not Out
Dinerbon Den Haag Cafe Not Out

Bent u een echte sportliefhebber? U kunt de Dinerbon ook verzilveren bij Café Not Out. Dit is het allergezelligste sportcafé van Den Haag. Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten en drinken. Wat begon als een buurtcafé met een goede hap is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel horecabedrijf met tien schermen en een uitgebreide menukaart. Iedereen kan hier wel iets lekkers vinden! Loop dus gerust eens binnen bij Café Not Out en neem dan ook uw Dinercheque mee.

Sport kijken kan nergens zo goed als in Café Not Out. Door de vele schermen én de HD-beamer kunt u altijd van uw favoriete sport of club genieten. Zo nu en dan staan er zelfs meerdere wedstrijden of sporten tegelijk op! Schuif voor of na de wedstrijden aan voor een goed vullende maaltijden. In een sportcafé mag de saté natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u de Dinerbon omruilen voor een traditionele kipsaté of een varkenshaassaté met pittige ketjapsaus. Ook staat Cafe Not Out bekend om de legendarische Big Bacon Cheeseburger van slechts €9,50. Overigens staan er ook diverse salades op de kaart én kunt u ook slibtong “Op de wijze van de Molenaarsvrouw” bestellen. Deze vis komt regelrecht uit Scheveningen! Naast de reguliere menukaart hebben ze ook drie wisselende weekgerechten op het bord naast de bar.

Het enthousiaste team van Café Not Out doet er alles aan om er voor te zorgen dat de gasten zich thuis voelen. Heeft u bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren? Dan proberen zij u altijd tegemoet te komen. Kom dus snel eens gezellig eten met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10