Condesa Den Haag

Dinerbon Den Haag Condesa Den Haag
Adres
Maliestraat 10
2514CA Den Haag
Telefoon
070 3316718
Dinerbon Den Haag Condesa Den Haag
Dinerbon Den Haag Condesa Den Haag
Dinerbon Den Haag Condesa Den Haag

De Mexicaanse keuken is enorm divers. Dat is ook niet zo vreemd als je bedenkt hoe gigantisch het land is. In elke verschillende provincie van Mexico vormen weer nieuwe ingrediënten de basis voor de traditionele gerechten. De gerechten van plaatsen rondom de kust van Mexico zijn der halve totaal verschillende van de gerechten van de Mexicanen uit de bergen. Om die reden kiezen de chefs van restaurant Condesa in Den Haag er voor om hun gasten kennis te laten maken met de enorme diversiteit van de Mexicaanse keuken.

 

De sfeer van het restaurant is gezellig en laagdrempelig. U bent hier welkom met uw gezin, familie maar ook bijvoorbeeld grote vriendengroep. Niks is te gek bij restaurant Condesa in Den Haag en iedereen is er altijd welkom. De kaart is enorm uitgebreid en divers, iedereen zal iets heerlijks kunnen vinden. Dit restaurant is zowel geschikt voor fijnproevers van de Mexicaanse keuken, omdat er zoveel spannende gerechten op staan, als voor mensen die nieuw zijn met deze gerechten. Het behulpzame, gastvrije personeel zal u adviseren, mocht u er niet uitkomen met betrekking tot een keuze maken. Heeft u een Dinerbon of dinnercheque? Dat komt goed uit, want die kunt u namelijk inwisselen bij restaurant Condesa in Den Haag!

 

Dompel u dus eens heerlijk onder in Mexicaanse sferen en maak kennis met de prachtige rijkdom en variatie van deze keuken. Restaurant Condesa in Den Haag staat garant voor een ware totaalbeleving en een onvergetelijke avond vol culinaire hoogtepunten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10