De Burcht

Dinerbon Den Haag De Burcht
Adres
Lijsterbesplein 2
2563KX Den Haag
Telefoon
070 345 0003
Dinerbon Den Haag De Burcht
Dinerbon Den Haag De Burcht
Dinerbon Den Haag De Burcht

Wilt u lekker uit eten in Den Haag? Kom dan langs met uw dinerbon bij Café Restaurant de Burcht, gelegen aan het Lijsterbesplein. In dit gezellige restaurant kunt u lunchen, borrelen en ’s avonds genieten van een heerlijke maaltijd. Na een cultureel bezoek aan het Bruisende Den Haag, of een lange dag winkelen, is dit de ideale plek om weer helemaal op te laden. Vergeet op uw dagje Den Haag dus niet uw dinercheque mee te nemen en een bezoek te brengen aan Café Restaurant de Burcht.

Chef-kok Pieter bereidt met het grootste plezier heerlijke vleesgerechten voor u, zoals saté van kippendijen en kogelbiefstuk van de Grill. Ook visliefhebbers en vegetariërs kunnen bij de Burcht terecht, bijvoorbeeld om te proeven dan unieke combinatie van makreel, gele rijst en sambal boontjes, zogeheten “Ikan Bali” of een vegetarische curry. De Burcht wisselt elke drie maanden van menukaart, zodat er bij elk bezoek iets nieuws te proeven en te beleven is. Op maandagavond is het bij Café Restaurant de Burcht “Makkelijke Maandag”. Naast de menukaart wordt er dan een makkelijk gerecht geserveerd voor €7,50! Op de website kunt u zien welk gerecht er elke maandag aan de beurt is. Goed is het eten in ieder geval, want Café Restaurant De Burcht heeft een gouden pollepel gewonnen en dat is niet voor niets!

Voor kwalitatief hoogstaand eten voor een redelijke prijs neemt u dus uw dinercheque in de hand en gaat u langs bij Café Restaurant de Burcht in Den Haag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10