De Salon van Fagel

Dinerbon Den Haag De Salon van Fagel
Adres
Noordeinde 140C
2514GP Den Haag
Telefoon
070 2210882
Dinerbon Den Haag De Salon van Fagel
Dinerbon Den Haag De Salon van Fagel

Restaurant De Salon van Fagel is gevestigd in een monumentaal pand aan het chique Noordeinde aan de rand van de oude Haagse binnenstad. Het Noordeinde staat bekend als trendy winkelgebied met veel exclusieve boetieks, antiekzaken en gezellige restaurants. Op loopafstand van het Koninklijk Paleis Noordeinde, museum Panorama Mesdag en het Vredespaleis kun je bij De Salon van Fagel in een sfeervolle omgeving genieten van een uitgebreid ontbijt, een gezellige lunch of een heerlijk diner. Het historische pand stamt uit 1701 en is in de negentiende eeuw dertig jaar eigendom geweest van koning Willem III. In het interieur vind je nog veel originele details zoals de schouwen en de schitterende plafonds. Als het weer het toelaat kun je plaats nemen op het terras in de prachtige tuin die grenst aan de koninklijke Paleistuin. Het vriendelijke personeel heet je van harte welkom op deze unieke locatie en accepteert graag je Dinerbon of Dinercheque.

Op de menukaart vind je steeds weer nieuwe verrassende gerechten die altijd bereid zijn met verse producten. Geliefde toppers voor de lunch zijn de caesar sandwich en de croque madame. Tijdens het diner komt de kok bij de diverse gerechten aan tafel vertellen wat er geserveerd wordt. Hier wil je graag terugkomen!

De Salon van Fagel is niet alleen een restaurant maar ook een klein, zogeheten ‘boutique hotel’ met twee comfortabele kamers en twee luxe, zeer stijlvol ingerichte suites, elk met een eigen entree. De kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en bieden een unieke verblijfsmogelijkheid die perfect is te combineren met een meerdaags bezoek aan Den Haag met zijn vele bezienswaardigheden en winkelgebieden. Het restaurant is, behalve op dinsdag, dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner van 08:30 uur tot 22:30 uur. Bij De Salon van Fagel kun je met groepen vanaf 12 personen ook een ‘Private Dining’ boeken in een besloten ruimte, bijvoorbeeld voor een verjaardag, een trouwfeest of een leuk bedrijfsuitje. Het restaurant is goed bereikbaar met tram of bus en ligt op een kwartier lopen van het Centraal Station. Je auto kun je parkeren in de dichtbijgelegen parkeergarages Noordeinde en Parkstraat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10