De Tapperij

Dinerbon Den Haag De Tapperij
Adres
Atjehstraat 66
2585 VL Den Haag
Telefoon
070 - 352 39 98
Dinerbon Den Haag De Tapperij

Verborgen in de negentiende-eeuwse sfeervolle Archipelbuurt in Den Haag vindt u op de hoek van de Atjehstraat restaurant De Tapperij. Hier eet u op de Franse keuken geïnspireerde gerechten in de ambiance van één van de oudste cafés in Den Haag. U kunt hier in ruil voor uw Dinerbon of Dinercheque genieten van een heerlijke lunch of diner.    

Chef-kok en eigenaar Hans Richel weet als geen ander hoe hij eenieders smaakpapillen op creatieve wijze prikkelt. Zijn kookkunst is gul, impulsief, harmonieus en ongekunsteld. Hij werkt met dagverse producten van de beste kwaliteit en weet zijn gasten elke keer opnieuw te verrassen met heerlijke gerechten. Omdat hij werkt met duurzame seizoensproducten, het liefst afkomstig van Nederlandse bodem, wisselt de menukaart regelmatig. Laat u verrassen met wild van de Veluwe, rund- en lamsvlees van Boerderij De Lindenhoff in Braambrugge of verse vis uit Scheveningen. Uiteraard kunt u uw Dinerbon ook inzetten voor een heerlijke vegetarische maaltijd. Vergeet daarnaast niet de uitgebreide wijnkaart te checken. Deze omhelst een brede selectie van klassiek Europese wijnen met een kleine aanvulling uit de Nieuwe wereld. Per seizoen wordt de wijnkaart aangevuld met een wisselende barselectie van bijzondere wijnen die u zeker eens geproefd moet hebben.

U hoort het al, bij De Tapperij beleeft u een onbezorgde en ontspannen middag of avond en geniet u van de heerlijkste gerechten. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom met uw Dinercheque!  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10