Dok 28

Dinerbon Den Haag Dok 28
Adres
Dr Lelykade 28b
2583 CM Den Haag
Telefoon
070 322 8420
Dinerbon Den Haag Dok 28
Dinerbon Den Haag Dok 28

Dok 28 is een charmant eetcafé in de haven van Scheveningen. Kom ook eens genieten met uw dinercheque van een lichte lunch, een malse biefstuk, een frisse maaltijdsalade of een goed glas wijn - en van de heerlijke sfeer en het riante uitzicht op de mooiste haven van Nederland natuurlijk!  

Onze  keuken wordt geroemd om haar heerlijke vis- -en vleesgerechten door de pure smaak van eerlijke en goede productie! Onze vis komt direct van de visafslag in Scheveningen haven en het vlees bij een van de beste slagers van Nederland. Daarnaast serveren wij uiteraard ook vegetarische gerechten, maaltijdsalades en overheerlijke mosselen (Uiteraard alleen in het mosselseizoen). De verse seizoensgroenten krijgt u standaard bij uw vlees- of visgerecht geserveerd. Uw aardappelgarnituur of frites kunt u per portie bestellen, zodat u zelf bepaald of u er behoefte aan hebt. En van dit alles geniet u met uw Dinerbon van Diner Cadeau! Graag houdt onze keukenbrigade rekening met uw speciale dieetwensen of allergieën. Schroom niet om dit aan te geven bij uw reservering.

De gast is bij ons koning, wij doen er alles aan om van uw bezoek een aangename ervaring te maken die u lang zal bijblijven. Wij vinden het belangrijk dat wij u kwaliteit kunnen leveren van onze gerechten tot onze drankjes en zelfs onze snacks. Dok 28 is tevens de perfecte locatie voor uw privé- of zakelijke evenement, en accepteert uw Dinerbon graag! Ook beschikken wij over gratis en voldoende parkeergelegenheid

Bij Dok 28 hopen wij u graag eens te zien verschijnen zodat wij u heerlijk culinair kunnen verrassen voor een goede prijs! Ook met uw dinercheque!

 
Let op: Dok 28 accepteert uitsluitend ònze 'Diner Cadeau Dinerbon'; de zwarte card met gouden opdruk! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10