El Gusto

Dinerbon Den Haag El Gusto
Adres
Danckertsstraat 37
2517 TE Den Haag
Telefoon
070 - 2141023
Dinerbon Den Haag El Gusto
Dinerbon Den Haag El Gusto
Dinerbon Den Haag El Gusto

Kom met uw dinerbon binnen bij El Gusto in Den Haag en geniet van de heerlijke mediterraanse keuken. Wanneer u een keer een vervelende dag hebt gehad en het weer ontzettend tegenzit. Stap dan een keer binnen bij El Gusto  met uw dinerbon en haal uw hart op met lekker eten in een gezellige en sfeervolle ambiance.

El Gusto is de uitgelezen plek om te genieten van de verscheidenheid van de mediterraanse keuken. Bij El Gusto wordt elk product bereid met een hoge variatie en hoge kwaliteit van producten. Bij El Gusto kunt u genieten van overheerlijke tapas, vlees- en visgerechten en salades. Kom binnen met uw dinercheque en proef van een van de heerlijke mediterraanse gerechten op onze kaart. Geniet van de kleurrijke smaken en gerechten zoals ze dat alleen rond de Middellandse-Zee kunnen. Bij ons worden alle ingrediënten in eigen keuken bereid op een ambachtelijk wijze en met grote liefde voor de mediterrane keuken. Ook hebben we bij El Gusto een uitgebreide wijnkaart waar wij voor u de keuze bieden uit zowel traditionele wijnen als bijzondere wijnen.Ons interieur is ingericht met een oog op de mediterraanse sfeer. Kom bij ons binnen en geniet van onze sfeervolle en gezellige inrichting. Wanneer u een keer een bezoek brengt aan Den Haag dan zou u El Gusto zeker niet over moeten slaan. Neem een kijkje binnen en laat uzelf verwennen door de mediterraanse keuken.

Kom snel een keer langs en laat u verwennen zoals ze dat alleen in het Middellandse-zeegebied dat kunnen. Uw dinerbon kunt u gerust meenemen. (niet te combineren met speciale acties)

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10