Eten bij Werelds

Dinerbon Den Haag Eten bij Werelds
Adres
Bierkade 16A
2512AB Den Haag
Telefoon
070 363 3321
Dinerbon Den Haag Eten bij Werelds
Dinerbon Den Haag Eten bij Werelds
Dinerbon Den Haag Eten bij Werelds

Met uw dinerbon naar Eten bij Werelds kan nu ook! Aan de Bierkade in Den Haag kunt Eten bij Werelds vinden. Het is gelegen naast de opstapplaats van de Ooievaart waar een groot en zonnig terras aan de kade ligt. Hierop kunt u heerlijk genieten van uw gerecht en van het prachtige weer. Eten bij Werelds heeft een prachtig interieur. De stoelen zijn wit en de tafels lichtbruin. Ook de muren zijn wit en de bar lichtbruin. Het restaurant heeft een moderne en frisse uitstraling. Door deze uitstraling kunt u eten in een hele fijne omgeving. Eten bij Werelds is gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van borrels, feesten en partijen. U kunt hier dus uitstekend terecht voor een bruiloftsfeest, verjaardag, afscheidsfeest of een andere gelegenheid!

Het restaurant werkt, waar mogelijk, met biologische en Fairtrade producten. Ook scharrelvlees en duurzame vis komen hierbij aan bod. U kunt met uw dinercheque bij Eten bij Werelds lunchen en dineren. Ook kunt u voor een High Tea terecht bij het restaurant. Op de lunchkaart staan de categorieën: flammkuchen, Griekse pita’s, wraps, eitjes, soepen, broodjes, salades, taarten, pompoenpannenkoekjes en Chef’s lunchmenu. Op de dinerkaart staan de categorieën: Chefs menu, a la carte voorgerechten, hoofdgerechten, soepen, salades en desserts. Er is heel veel keuze. Heerlijke vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils dus!

Eten bij Werelds kan van dinsdag tot en met zondag. Voor de openingstijden kunt u even op de site kijken. Pak snel uw dinercheque of dinerbon en ga naar Eten bij Werelds! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10