FENN

Dinerbon Den Haag FENN
Adres
Denneweg 27
2514CC Den Haag
Telefoon
070 7400500
Dinerbon Den Haag FENN
Dinerbon Den Haag FENN
Dinerbon Den Haag FENN

Restaurant FENN is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de chique Denneweg in Den Haag. In dit pittoreske deel van de Haagse binnenstad, het Buurtschap 2005, vind je naast statige brede lanen zoals het Lange Voorhout een gezellige wirwar van kleine straatjes en steegjes met luxe shops, antiekwinkels, barretjes en restaurants. Bij restaurant FENN, vernoemd naar dochter Fenne van eigenaar Dennis Verduin, word je hartelijk welkom geheten door het vriendelijke personeel. De sfeer is ontspannen met een rustig muziekje op de achtergrond en de inrichting is modern maar niet overdreven trendy. Plof neer op de heerlijk comfortabele stoelen en je weet meteen dat je hier graag de hele avond doorbrengt. Er zijn ook hoge tafels voor gasten die daar de voorkeur aan geven. Bij goed weer is het ook goed toeven op het buitenterras. Afrekenen kun je vanzelfsprekend met je dinerbon of dinercheque die hier graag geaccepteerd wordt.

Eigenaar Dennis ziet een bezoek aan een restaurant vooral als een sociale gebeurtenis waarbij mensen onder het genot van lekker eten en een drankje van elkaars gezelschap genieten. Met dit in gedachten heeft hij FENN opgezet als een zogeheten ‘shared dining’ restaurant. Van de menukaart selecteer je een aantal gerechten die op prachtig vormgegeven houten planken op tafel worden geserveerd. De planken vol heerlijke gerechten zien er prachtig uit en al het lekkers kan gemakkelijk worden gedeeld met alle tafelgenoten. Het idee heeft wel wat weg van de Spaanse tapasrestaurants waar de gasten aan een tafel vol schaaltjes allerlei Spaanse hapjes met elkaar delen. Bij FENN zijn de gerechten op de menukaart echter uit alle windstreken afkomstig. Je kunt een Japans plankje kiezen met onder meer yakitori en sushi, of een fraai opgemaakte plank met diverse vlees- en visgerechten uit Frankrijk. Ook de Mexicaanse en Italiaanse varianten zijn echte aanraders! Op de uitgebreide wijnkaart vind je altijd een heerlijke bijpassende wijn. Proost!

Het gezellige restaurant FENN is goed bereikbaar met tram en bus. Het ligt op ongeveer een kwartier lopen van Den Haag Centraal Station. Als je met de auto komt kun je parkeren in de grote parkeergarage onder het Malieveld. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10