Grand Tropez

Dinerbon Den Haag Grand Tropez
Adres
Strandweg 101-1b
2586 JM Den Haag
Telefoon
070 - 3540880
Dinerbon Den Haag Grand Tropez
Dinerbon Den Haag Grand Tropez

Gelegen op de boulevard van Scheveningen vindt u restaurant Grand Tropez. Dit is de ideale uitvalsbasis voor of na een dagje uitwaaien op het strand. In ruil voor uw Dinerbon of Dinercheque geniet u hier van een lekker ontbijt, lunch, borrel of diner. De unieke locatie met uitzicht over de pier, het uitgestrekte strand en de zee zorgt er voor dat u helemaal tot rust komt.

Op de menukaart vindt u een ruime keuze aan hapjes en drankjes. Of u nu in de warme zomermaanden of in de koude wintermaanden langskomt; voor elk seizoen staan er bijpassende gerechten op de kaart. Zo zijn de mosselen bij Grand Tropez heerlijk vers en smaakvol en ook een Schevenings vissoepje is aan te raden. Verder kunt u uw Dinerbon inruilen voor diverse salades, broodjes, pannenkoeken, soepjes, panini’s, vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U hoort het al; aan iedereen is gedacht bij Grand Tropez! De cocktails zijn daarnaast erg populair onder de vaste gasten. Ga bijvoorbeeld voor een verfrissende tequila sunrise of mojito voor slechts 6,25 euro. Mocht u een bezoekje brengen aan het theater en vooraf nog even een hapje willen eten, dan bent u bij Grand Tropez aan het juiste adres. Hier serveren ze een speciaal theatermenu, zodat u met een voldaan gevoel de voorstelling in gaat.

Neem plaats op het terras of kom lekker warm binnen zitten.  U bent van harte welkom om met uw Dinercheque onbezorgd te genieten van een hapje en drankje bij Grand Tropez. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10