Greekz

Dinerbon Den Haag Greekz
Adres
Doctor Lelykade 21
2583CL Den Haag
Telefoon
070 365 70 50
Dinerbon Den Haag Greekz
Dinerbon Den Haag Greekz
Dinerbon Den Haag Greekz

Bent u op zoek naar een leuke plaats om met uw dinerbon traditioneel Grieks uit eten te gaan in de Bruisende stad Den Haag? Dit kan bij restaurant Greekz aan de haven dat zich bevindt aan de Doctor Lelykade 21. U zit direct aan de mooie jachthaven van Scheveningen wat zorgt voor een vrijblijvende sfeer en natuurlijk voort een prachtig uitzicht! Neem plaats met vrienden, familie, collega’s en natuurlijk met uw dinercheque in dit kwalitatief hoogstaande Griekse restaurant en laat u verassen door de verschillende Griekse specialiteiten die het restaurant aanbiedt. Door de ligging aan de haven in Scheveningen is een bezoek aan restaurant Greekz ook zeer goed te combineren met een bezoek aan het strand of de mooie Haagse duinen.

U kunt bij restaurant Greekz kiezen voor een drie gangen menu voor twee of meer personen. Dit Grand Menu Greekz kost €80,- voor twee personen en neemt u mee langs de culinaire hoogtepunten uit de Griekse keuken. Niet alleen wat eten betreft, maar ook wat betreft de traditionele en typerende Griekse dranken. Wilt u met uw dinerbon liever losse hapjes bestellen van de kaart, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Proef van heerlijke Dolmadakia: wijnbladeren gevuld met gehakt en rijst, of van Feta fourno, dit is feta met tomaat en Griekse kruiden uit de oven. Op het menu, dat u onder andere op de website van restaurant Greekz kunt vinden vindt u deze en nog veel meer lekkere hapjes en gerechten.

Laat u verassen bij uw bezoek aan dit kwalitatief hoogstaande Griekse restaurant en vergeet vooral niet om uw dinercheque mee te nemen naar het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10