Grieks Restaurant Apollo

Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Apollo
Adres
Deltaplein 628
2554GJ Den Haag
Telefoon
070-3257766
Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Apollo

Bij het prachtige Grieks restaurant Apollo kunt u nu ook terecht met uw dinercheque! Het restaurant ligt aan het Deltaplein in Den Haag. Het is een sfeervol restaurant. In het restaurant is gewerkt met wit, blauw en groen. Blauwe muren, witte sierlijke Griekse beelden en groene platen. U kunt bij restaurant Apollo niet alleen genieten van het eten, maar ook van het prachtige interieur om u heen! Zo wordt het eten nog meer een feestje! Het restaurant heeft ook een mooi terras dat in de zomer maanden geopend is. Het restaurant zelf heeft zo’n 100 plaatsen en het terras 50. U kunt dus gerust met groepen langskomen!

In de wintermaanden serveert Apollo van dinsdag tot en met donderdag heerlijke Mezzedes Griekse tapas (all you can eat). In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten van een Griekse lunch op het terras. U kunt bij restaurant Apollo zowel lunchen als dineren met uw dinerbon! In de keuken worden diverse Griekse specialiteiten bereid, zoals ovengerechten, vis, vlees en vegetarisch. Voor jong en oud zijn er genoeg gerechten om te eten en de keuze is zo ruim dat er voor iedereen zeker iets lekkers tussen zal zitten! Apollo heeft ook speciaal geselecteerde Griekse wijnen die u bij uw gerecht kunt drinken. Het zijn maar liefst 20 soorten wijn. Door deze wijnen te combineren met uw gerecht zal er een heerlijk smakenfestijn ontstaan!

Grieks restaurant Apollo is van dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur. Ga snel eens kennis maken met de heerlijke Griekse keuken en vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10