H'eerlijk

Dinerbon Den Haag H'eerlijk
Adres
H'eerlijk
2498DK Den Haag
Telefoon
070 3016010
Dinerbon Den Haag H'eerlijk
Dinerbon Den Haag H'eerlijk

Wees welkom bij Restaurant H’eerlijk in Den Haag. Dit restaurant is een initiatief om voortijdig schoolverlaters te helpen om hun horeca diploma te halen. Begeleid door leermeesters worden hun hier de gerechten dagvers gemaakt door horeca toppers in spé. Naast genieten van een heerlijke maaltijd helpt u er ook nog eens mensen mee die hard werken om hun opleiding af te ronden. U bent van harte welkom om hier uw dinerbon of dinercheque te besteden.

De studenten leren in de keuken snij- en kooktechnieken. Ook leren zij de ins en outs kunnen van de ingrediënten die gebruikt worden en leren zij de etiketten die horen in de bediening. Elke student is met veel toewijding bezig om zijn diploma te halen en dit zie je terug in de presentatie en kwaliteit van de service en gerechten. U kunt bij ons terecht voor heerlijke drie gangen menu’s en voor een voordelige prijs. Neem bijvoorbeeld als voorgerecht een hartig taartje met mozzarella, aubergine en courgette, als hoofdgerecht een huisgemarineerde saté en als nagerecht heerlijk schepijs. Dit alles is al mogelijk vanaf €20,-.

Geniet van horecaservice zoals het hoort, een heerlijk met liefde bereid diner en help studenten afstuderen. Kom op dinsdag tot en met vrijdag langs voor een heerlijk diner en betaal eenvoudig met uw dinercheque of dinerbon. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10