Het Heden

Dinerbon Den Haag Het Heden
Adres
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoon
070-3464664
Dinerbon Den Haag Het Heden
Dinerbon Den Haag Het Heden
Dinerbon Den Haag Het Heden

Het is ook mogelijk om uw Dinerbon te besteden bij Het Heden. Dit gezellige restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de mooiste winkelstraat van Den Haag: Het Noordeinde. Zodra u de 19e-eeuwse Herenkamer binnenkomt, proeft u meteen de gemoedelijke sfeer van een ver verleden. Proef dan ook meteen een heerlijke gerecht tijdens de lunch of diner! Schuif aan voor een voortreffelijke maaltijd en een mooi glas wijn. Betalen kan gewoon met uw Dinercheque.

Achter Het Heden vindt u de unieke stadstuin, grenzend aan de paleistuinen. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de koninklijke stallen. Hier kunt u romantisch dineren, bijpraten met uw vrienden of gewoon in uw eentje wegdromen met een goed boek. Ondanks de nabijheid van het paleis, is Het Heden een plek zonder poeha, waar gewoon lekker eten geserveerd wordt voor een goede prijs. Ze accepteren ook uw Dinerbon! Op de menukaart vindt u heerlijke hoofdgerechten zoals black angus steak, gebakken eendenborstfilet en zalmfilet. Bent u een liefhebber van vegetarisch eten? Ga dan voor huisgemaakte truffelgnocchi met bospaddenstoelen, walnoten en Parmezaanse kaas. Het is ook mogelijk om uw maaltijd helemaal in de handen van de chef te laten. Bestel dan een verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen!

Het paradepaartje van Het Heden is toch wel de High Wine. Dit is een volledig verzorgd verassingsdiner, waar bij elke gang een bijpassende wijn wordt geserveerd. U zult bij dit arrangement een mix van klassieke en eigentijdse gerechten aantreffen. Geniet van een culinair feestje met uw Dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews