Hotel Babylon Den Haag

Dinerbon Den Haag Hotel Babylon Den Haag
Adres
Bezuidenhoutseweg 53
2594AC Den Haag
Telefoon
(0)70 381 49 01
Dinerbon Den Haag Hotel Babylon Den Haag

Aan de Bezuidenhoutseweg 53 in Den Haag vindt u in een prachtig modern gebouw Hotel Babylon Den Haag. In dit mooie hotel bevindt zich eveneens een sfeervol restaurant, restaurant The Livingroom genaamd, waar u van harte welkom bent om met uw dinerbon te komen lunchen of dineren met vrienden, familie, collega’s of andere bekenden. Het is hiervoor helemaal niet nodig om ook een gast te zijn van het hotel, u kunt met uw dinercheque de gehele week terecht in het restaurant. Wanneer u daarna wilt overnachten in het hotel kan dit natuurlijk, maar het is zeker geen voorwaarde voor een avond vol culinair genieten en gezelligheid op deze typisch Haagse locatie.

Op de menukaart van restaurant The Livingroom in Hotel Babylon Den Haag vindt u een rijke variatie aan gerechten. Van visgerechten tot vleesgerechten en gerechten bereid van vegetarische ingrediënten, voor iedereen is er in dit restaurant wat wils te bestellen. Bestel met uw dinerbon los iets van de a la carte menukaart dat u aanspreekt, of ga voor een meer gangen menu met bijpassende wijnen. De bediening is meer dan bereid om u te informeren over bijpassende dranken, de verschillende gerechten en alle aanvullende mogelijkheden. Wat alle gerechten met elkaar gemeen hebben is dat ze met veel liefde en passie door de chef worden bereid en bovendien worden vervaardigd van louter verse ingrediënten.

Klinkt dit restaurant alsof het iets voor u zou kunnen zijn? Wacht dan niet langer en reserveer vlug een tafel bij restaurant The Livingroom in Hotel Babylon Den Haag met uw dinercheque!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10