Indian Bay Dreams

Dinerbon Den Haag Indian Bay Dreams
Adres
Dr Lelykade 222-B
2583CP Den Haag
Telefoon
070-3547502
Dinerbon Den Haag Indian Bay Dreams

Nabij het Scheveningse strand en zee, ligt het Indiaanse restaurant genaamd Indian Bay Dreams. Een geweldig restaurant voor de liefhebber van de Indiase keuken. Zo kunt u kiezen voor een van de ‘tasty traditionals’, of u kunt een uitgebreid aanbod van onontdekte culinaire hoogstandjes voorbij laten komen door te kiezen voor een tapasmenu. En als aan het eind de rekening op tafel komt, kunt u uiteraard uw dinerbon tevoorschijn halen om te betalen.

De liefhebbers van authentieke Indiase gerechten zijn hier aan het juiste adres. In restaurant Indian Bay Dreams herkent u ook de echte sfeervolle Indiase inrichting. U kunt uw dinercheque gebruiken om te betalen, en het aanbod aan gerechten is enorm. Zo kunt u als voorgerecht kiezen voor malai tikka of paneer pakora. Daarna kunt u kiezen voor een van de vele tandoori curry’s, een van de vele milde, medium of hete curry’s, of een van de vele tandoori vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Alsof dat nog niet genoeg keuze is, staan er ook nog Biryani schotels op de menukaart. U kiest zelf welk drankje u bij uw gerecht drinkt. Als nagerecht heeft u de keuze uit meerdere authentieke Indiase desserts, of u kiest een van de ijsdesserts. U kunt achteraf vanzelfsprekend betalen met uw dinerbon.

Voor alle liefhebbers van de Indiase keuken, die in de buurt van Scheveningen wonen of (tijdelijk) vertoeven, staat een mooie avond, in Indiase sferen en met bijpassende gerechten te wachten in Restaurant Indian Bay. Vergeet niet uw dinercheque mee te nemen. Wij wensen u alvast heel veel plezier!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10