Indian Curry House

Dinerbon Den Haag Indian Curry House
Adres
Thomsonlaan 69
2565HX Den Haag
Telefoon
070-3634036
Dinerbon Den Haag Indian Curry House
Dinerbon Den Haag Indian Curry House
Dinerbon Den Haag Indian Curry House

Een authentieke, traditionele Indiase maaltijd nuttigen zonder dat u ook maar het land uit hoeft is nu gewoon mogelijk wanneer u bij het Indian Curry House aanschuift met uw dinercheque. Bij dit restaurant willen ze heel graag dat u het naar uw zin heeft en aan het eind van de avond zonder klachten weer op huis aan gaat. Afgaande op de kwaliteit van het eten en het gastvrije personeel zal dit zeker goed komen en zal iedereen met plezier terug komen naar Indian Curry House . Vooral omdat u er nu ook kunt betalen uw dinerbon.

Het eten wordt altijd bereid met ingrediënten van de beste kwaliteit en duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel. Er wordt met iedereen rekening gehouden. Als u toevallig allergieën heeft of andere voorwaarden, bij het Indian Curry House wordt bepaald niet moeilijk gedaan. Voor de avontuurlijke gasten  is bij dit restaurant een speciaal menu bedacht. Het ‘Curry No Worry Menu’. Een bijzondere naam voor een bijzonder menu. Het is zeker de moeite waard om te proberen met uw dinercheque! Over kinderen wordt ook niet moeilijk gedaan, die kunnen gewoon kiezen voor een lekker kindermenu waarbij ze kunnen kiezen voor rijst of frietjes. Ze zullen niks te mopperen hebben, dat is zeker.

Wanneer we de recensies moeten geloven die zijn geschreven over Indian Curry House, dan kunt u eten van hoogstaande kwaliteit verwachten! De chef-kok is al meerdere malen bekroond met diverse prijzen. Bijvoorbeeld al drie jaar op rij met de iens.nl topper prijs. Dat is natuurlijk niet mis! Wees dus niet bang om u te laten verrassen in dit super restaurant in Den Haag. Waar ook uw dinerbon wordt geaccepteerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10