Indonesisch restaurant Warung Bude Kati

Dinerbon Den Haag Indonesisch restaurant Warung Bude Kati
Adres
Wagenstraat 190
2512BB Den Haag
Telefoon
070 216 3300
Dinerbon Den Haag Indonesisch restaurant Warung Bude Kati

Opzoek naar een heerlijke authentiek Indonesische restaurant? Zoek dan niet verder en ga met u dinerbon of dinercheque naar Warung Bude Kati. Warung bude Kati is gelegen in den Haag aan de Wagenstraat 190. In een informele sfeer kunt genieten van heerlijke authentieke gerechten. De inrichting van Warung Budi Kati is eenvoudig, dit zorgt er voor dat de sfeer van restaurant zich ten goede komt. Warung Badi Kati is een familie restaurant, waarbij de kwaliteit van het eten het allerbelangrijkst is.

Warung Bude Kati beschikt over grote diversiteit aan gerechten, die u met u dinerbon kunt proberen. In de keuken wordt met liefde en passie voor u gekookt. U kunt kiezen uit diverse schotels, maaltijd soepen, rijsttafels en losse  gerechten. Populaire gerechten zijn onder anderen de Remes vegetarisch, hier zitten 12 gerechtjes bij, waaronder tahoe, sate, twee groetengerechten en nog meer. Ook de nasi Rames is erg populair, hier krijgt 7 gerechtjes, waaronder de twee vlees of kip gerechten en twee groetengerechten. Met u dinercheque is het de ideale gelegenheid om de populaire gerechten van Warung Bude Kati voor u zelf populair te maken.

Heeft u zin om de Indonesische keuken te ontdekken in de gezellig sferen van Warung Bude Kati? Kom dan met u dinerbon of dinercheque naar ons. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur. U kunt reserveren door te bellen naar 070-2163300. Het restaurant is gelegen nabij het centrum van den Haag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10