Kitchen Rani

Dinerbon Den Haag Kitchen Rani
Adres
Gevers Deynootplein 223
2586CT Den Haag
Telefoon
070 3544457
Dinerbon Den Haag Kitchen Rani
Dinerbon Den Haag Kitchen Rani
Dinerbon Den Haag Kitchen Rani

Restaurant Kitchen Rani, een restaurant waar u de authentieke en traditionele smaken van India proeft, gepresenteerd in een modern jasje.  U kunt dit nu ook beleven met uw dinercheque. Het restaurant is gevestigd aan de Gevers Deynootplein 223 in Den Haag. Kitchen Rani is vernoemd naar Rani, dit is de naam voor een Indiase prinses. De eigenaren van Kitchen Rani zijn Nelda en Tony en hebben al jarenlange horeca-ervaring. Zij zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit van de gerechten en de service altijd voor blijven staan. De koks ziet u werken in de open keuken van het restaurant. Zij bereiden hier de gerechten voor u klaar terwijl u kunt toekijken. De presentatie van het buffet is onderscheidend. Het restaurant presenteert de gerechten op een bijzondere manier waarbij de verspilling van voedsel zoveel mogelijk wordt tegengegaan. De koks werken met verschillende kookstijlen en zijn open minded. De wortels van het restaurant zitten in de authentieke Indiase keuken, maar zijn wel helemaal van nu.

De Indiase keuken is enorm veelzijdig. Zo hebben zij naast de befaamde curry’s ook veel andere gerechten waarvan hun oorsprong uit India komt. De traditionele Indiase smaken worden vertaalt naar hedendaagse betaalbare gerechten en ook een creatieve eigentijdse presentatie. Dit is  dus ideaal voor uw dinerbon! De koks hebben oog voor duurzaamheid. Zij gebruiken iedere dag verse (seizoens)producten waardoor u altijd een lekkere en gezonde maaltijd geserveerd krijgt.

Wilt u zich wanen in een bijzondere omgeving tijdens een heerlijk etentje? Ga dan met uw dinercheque of dinerbon naar Kitchen Rani!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10