La Chacrita

Dinerbon Den Haag La Chacrita
Adres
Neptunusstraat 2
2586GS Den Haag
Telefoon
070 4127772
Dinerbon Den Haag La Chacrita
Dinerbon Den Haag La Chacrita

La Chacrita in Den Haag doet u voelen alsof u in een Western restaurant zit. In dit sfeervolle restaurant hangen posters en schilderijen van rennende paarden en stieren en de tafels met bankjes zien er precies zo uit als in Western films. Deze sfeer is zo, omdat La Chacrita een Argentijns Grill Restaurant is. Na een dagje Den Haag of Scheveningen kunt u gaan eten bij La Chacrita. Dan waant u zich even een andere wereld, namelijk die van Argentinië.

 

Bij La Chacrita is er veel keus uit grillgerechten. Bij de voorgerechten kunt u bijvoorbeeld kiezen uit chorizo, albondigas (pittige gehaktballetjes), Hollandse garnalen of kip met zoete chilisaus. Bij de hoofdgerechten is er onder andere keuze uit tournedos, entrocote of rib-eye. U kunt hierbij zelf de warme saus en de grootte kiezen. Ook is er ossenhaas, kipfilet, lamshaas en een vegetarische schotel. Verder zijn er ook koteletten en voor de kinderen zijn er speciale gerechten. Bij de desserts heeft u keuze uit bijvoorbeeld fruitsalade met slagroom, vanille roomijs met chocoladesaus of soesjes met vanille-ijs.

 

La Chacrita in Den Haag is altijd van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 17:00. Ook op feestdagen die op maandag vallen is La Chacrita geopend. Wil u langskomen bij La Chacrita? Dat kan! Vergeet dan niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen. Kom ook vooral langs met uw kinderen, want La Chacrita heeft een speciaal kindermenu. Daarnaast is La Chacita een gezellige plaats om af te spreken met vrienden, familie of uw partner om hier lekker te komen dineren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10