The Leaf

Dinerbon Den Haag The Leaf
Adres
Spui 235A
2511BP Den Haag
Telefoon
070 785 2523

Wist u dat u met uw dinerbon uit eten kunt gaan bij een restaurant waar alleen maar 100% vegetarische gerechten geserveerd worden? Dit is nu mogelijk bij restaurant The Leaf in Den Haag. Bij The Leaf willen ze u graag een hogere smaakbeleving laten ervaren op basis van vegetarische ingrediënten, want vegetariër stamt af van het woord vegetus dat “gezond”, “vol leven” of “vers” betekent. U vindt bij The Leaf dus alleen maar ‘Food for the Soul”! Restaurant the Leaf is geopend in 2015. Het is een echt familiebedrijf dat wordt gerund door Zhen Lam, Arjen Roose, Joey Lam en Cha Cha Lou. Allen zijn zij even gemotiveerd om u bij uw bezoek met uw dinercheque een bijzondere en prettige ervaring te geven met de vegetarische keuken. Ook gastvrijheid is hierbij zeer belangrijk.

Op het menu staan alleen maar vegetarische gerechten, maar dat betekent zeker niet dat deze kaart niet gevarieerd is. U kunt er allerlei verschillende smaken op ontdekken. Bestel bij uw bezoek met uw dinerbon bijvoorbeeld een vegetarische kip met groente in kerriesaus met witte rijs of ga voor een stoofpotje van een in wijn gestoofde mix aan groenten. Een andere mogelijkheid is de vegetarische Mousakka met aubergine, courgette en veganistisch gehakt. Ontdek de saté op sojabasis met zelfgemaakt pindasaus of ga voor een bruschetta met tomaten en basilicum. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden legio en allen zeer verschillend van smaak.

Wilt u met uw dinercheque de echte vegetarische keuken ontdekken? Twijfel dan niet langer en breng met uw dinercheque een bezoek aan The Leaf in Den Haag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10