Liman Restaurant

Dinerbon Den Haag Liman Restaurant
Adres
Dokter Lelykade 17
2583 CL Den Haag
Telefoon
070 449 2933
Dinerbon Den Haag Liman Restaurant
Dinerbon Den Haag Liman Restaurant
Dinerbon Den Haag Liman Restaurant

Bij Liman Restaurant bent u welkom om een culinaire reis te komen maken door de Turkse keuken. Wij willen u kennis laten maken met alles wat de Turkse keuken te bieden heeft. Gevestigd in de gezellige haven van Scheveningen kunt u zich bij ons laten verrassen met uw dinerbon of dinercheque.

Onze restaurant is vernoemd naar de haven. Liman betekent namelijk haven in het Turks. De kaart van Liman Restaurant is zeer ruim en breed. Er is voor iedereen wel wat te vinden, of je nou van vlees, vis of groente houdt. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 60 soorten gerechten. Mocht het uw eerste keer zijn bij ons zullen wij u met al het plezier alles vertellen over onze gerechten en u helpen bij uw keuzes. Ook onze bijzondere Turkse wijnen moet u zeker even proeven. In de Turkse cultuur is gastvrijheid zeer belangrijk en dit willen wij ook aan u overbrengen. U zult door ons warm ontvangen worden en wij nemen u met alle liefde mee op uw culinaire reis. In de zomer hebben wij een prachtig terras aan de haven waar u heerlijk kunt lunchen en dineren maar ook ons interieur is zeker het bezoeken waard. Ons restaurant is namelijk gevestigd in een karakteristieke oude havenloods. Een bezoek aan ons restaurant is een ware smaak- en sfeerbeleving.

Ervaar de Turkse keuken bij ons in Scheveningen. Wij ontvangen u met open armen en verruimen uw culinaire blik met onze lekkerste specialiteiten. Kom dus snel langs met uw dinerbon of dinercheque. Wij kijken uit naar uw komst!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10