Lunchroom Today

Dinerbon Den Haag Lunchroom Today
Adres
Aert van der Goesstraat 42
2582AL Den Haag
Telefoon
070 7443659
Dinerbon Den Haag Lunchroom Today
Dinerbon Den Haag Lunchroom Today
Dinerbon Den Haag Lunchroom Today
Dinerbon Den Haag Lunchroom Today

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Den Haag? Kom dan eens eten bij Lunchroom Today. Lunchroom Today is een sfeervol restaurant, waar je terecht kunt om snel even een hapje te eten of juist uitgebreid te dineren. Heb je thuis nog een dinercheque of dinerbon in de la liggen? Neem deze dan mee, om het eten bij Lunchroom Today mee af te rekenen.

Lunchroom Today bevindt zich in een statige buitenwijk van Den Haag. Rondom het restaurant vind je het Gemeentemuseum en meerdere parken. Het restaurant is heel veelzijdig. De menukaart biedt opties om uitgebreid te tafelen of te genieten van een drankje. Wil je even snel ergens wat eten voor je weer door moet? Dan is Lunchroom Today ook een goede keuze. Het restaurant opent doordeweeks om 11:00 en sluit om 22:00 weer haar deuren. In het weekend kun je er vanaf 09:00 al terecht. Begin je weekend goed met een uitgebreid ontbijt en een overheerlijk kopje koffie bij Lunchroom Today.

Het lunchmenu bestaat uit verschillende tosti’s en belegde broodjes. Zo kun je een broodje Noordzee bestellen met verse zalm, paling & gamba’s. Ook populair is het broodje met carpaccio en Old Amsterdam. Daarnaast kun je overdag ook uitsmijters en verschillende salades bestellen en kiezen uit specials waaronder de soep van de dag.

Wil je bij dit restaurant dineren? Begin dan met een glas wijn van de uitgebreide wijnkaart. Op het menu wordt rekening gehouden met verschillende dieetwensen. Zo kun je als vegetariër kiezen uit een quinoaburger, shaslick van seizoensgroenten en een wisselende vegetarische schotel. Vleesliefhebbers kunnen kiezen uit gerechten zoals: spareribs, een satéschotel of tournerdos. Eet je liever vis? Bestel dan de catch of the day en je krijgt altijd een overheerlijk gerecht met verse vis.

Ook leuk aan Lunchroom Today is dat ze een uitgebreid assortiment sterke drank hebben en veel verschillende wijnen. Heb je zin in een vrijdagmiddagborrel met collega’s of vrienden? Dan is Lunchroom Today de ideale plek. Neem plaats op het terras, bestel wat hapjes en een drankje en luidt samen het weekend in.

Ga jij binnenkort eten bij Lunchroom Today? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Deze worden door dit restaurant geaccepteerd als betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10