Madestein Restaurant

Dinerbon Den Haag Madestein Restaurant
Adres
Madepolderweg 100
2553EG Den Haag
Telefoon
0174 244843
Dinerbon Den Haag Madestein Restaurant
Dinerbon Den Haag Madestein Restaurant
Dinerbon Den Haag Madestein Restaurant

Bij dit restaurant is de kaart niet besteedbaar voor afhalen of bezorgen.

Restaurant Madestein is naar eigen zeggen het leukste restaurant van Den Haag, op de rand van het Westland. Het horecacomplex bevindt zich middenin het geliefde recreatiegebied Madestein, aan de Madepolderweg 100. Het feit dat het restaurant aan de grote waterplas van Madestein gesitueerd is draagt ongetwijfeld bij aan de populariteit van dit etablissement. Bij mooi weer is het er goed toefen op het terras dat je een wijds uitzicht geeft over de groene en waterrijke omgeving. Neem ook gerust je kinderen mee als je je dinerbon of dinercheque bij Restaurant Madestein wilt gaan besteden, want voor hen zijn er diverse speeltoestellen beschikbaar waarmee ze zich heerlijk kunnen vermaken. In het zomerseizoen (van april tot en met september) is het restaurant elke dag van de week geopend, terwijl je er in het winterseizoen (van oktober tot en met maart) niet op maandag terecht kunt. Op zondag gaan de deuren van Restaurant Madestein om 9 uur ‘s morgens open en op alle andere openingsdagen van de week om 10 uur ‘s morgens.

Chef-kok Greg Amse zorgt er samen met zijn keukenbrigade voor dat je in culinaire zin volop verwend zal worden, ongeacht of je het restaurant nu voor het nuttigen van een ontbijt, een lunch of een diner bezoekt. De menukaart bevat in alle gevallen dagverse, gezonde producten en smaakvolle gerechten, die op ambachtelijke wijze worden bereid. Bij alle gerechten wordt rekening gehouden met de seizoenen, zodat de samenstelling door het jaar heen telkens iets kan wijzigen. Voor het ontbijt serveert het uiterst vriendelijke personeel je graag ovenverse broodjes, croissants, diverse soorten beleg, eiergerechten en kwark met vers fruit. De lunch, die tot half 5 ‘s middags bij restaurant Madestein beschikbaar is, kan zowel uit een lichte snack als uit een volledige maaltijd bestaan. En dan de keuzemogelijkheden van de dinerkaart… Die zijn stuk voor stuk puur, (h)eerlijk, ambachtelijk en werelds.

De fraaie omgeving waarin Restaurant Madestein gesitueerd is in combinatie met de verrukkelijke gerechten die er geserveerd worden, zorgen er gegarandeerd voor dat al je zintuigen tijdens een bezoek aan dit etablissement aangenaam geprikkeld zullen worden, waardoor je er meer dan waar voor het saldo van je dinercheque of je dinerbon krijgt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10