Manta Beach

Dinerbon Den Haag Manta Beach
Adres
Strand Noord 57b
2586ZZ Den Haag
Telefoon
070 3558377
Dinerbon Den Haag Manta Beach
Dinerbon Den Haag Manta Beach
Dinerbon Den Haag Manta Beach

Manta Beach is een strandtent in Scheveningen waar u het hele jaar terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan het strand. Maar ook voor een lekkere kop koffie of thee bent u van harte welkom. Met mooi weer kunt u natuurlijk heerlijk buiten zitten met uw voeten in het zand. Maar ook met slecht weer zijn wij open en kunt u lekker binnen zitten. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons kunt u op elk moment van de dag terecht. Of u nou ‘s ochtends de hond in de buurt aan het uitlaten bent, even lekker bent gaan uitwaaien in de middag of ‘s avonds nog even wilt genieten van de zonsondergang. Bij Manta Beach ben je altijd welkom. Ons ontbijt bestaat onder meer uit uitgebreide ontbijtplateau’s met vers fruit, croissants en ei. Met de lunch kunt u al onze heerlijke Manta Beefburger of Falafelburger. Ons diner bestaat naast uitgebreide vis- en vleesgerechten uit heerlijke tapasgerechten en proeverijen. Deze zijn perfect voor als u samen wilt genieten van verschillende hapjes en smaakbelevingen. Wij hebben ook veel verschillende opties voor de vegetariërs onder ons.

Genoeg reden om dus snel een bezoekje te brengen aan ons. Weer of geen weer, wij zijn open! Kom lekker naar het strand van Scheveningen waar u natuurlijk met uw dinerbon of dinercheque terecht kunt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10