Marmaris Kijkduin

Dinerbon Den Haag Marmaris Kijkduin
Adres
Theunisbloemplein 18
255AA Den Haag
Telefoon
070 3681213
Dinerbon Den Haag Marmaris Kijkduin
Dinerbon Den Haag Marmaris Kijkduin

Wist u dat u nu uw dinerbon kunt inzetten om de vele smaken te ontdekken die horen bij de Turkse keuken? U bent namelijk welkom om met uw dinercheque te komen genieten van de vriendelijke Oosterse gastvrijheid en de authentieke specialiteiten van de Turkse Cuisine in restaurant Marmaris Kijkduin, een restaurant dat is gelegen aan het Theunisbloemplein. Het restaurant is geheel naar Turkse stijl ingericht en wanneer u er plaatsneemt waant u zich dan ook echt even in het buitenland. Warme kleuren spelen in dit restaurant een hoofdrol en dit past goed bij de warme en gastvrije houding van de bediening. Een echt Turks culinair avontuur met uw dinercheque begint dan ook bij Marmaris Kijkduin!

Op het menu van restaurant Marmaris Kijduin staan uiteenlopende authentieke Turkse specialiteiten, zoals Iskender Kebabi, een gerecht van dun gesneden kalfsshoarma geserveerd met salade, verse frites en knoflooksaus. Ook kunt u kiezen voor een Patlican musakka, een in de oven bereide stoofpot met aubergine, lamsgehakt, verse groenten en rijst. Probeer ook de Peynirli dana biftegi, een gebakken kalfsoester met gesmolten kaassaus, geserveerd met verse groenten en gebakken aardappelen. Heeft u meer zin in vis? Bestel dan met uw dinerbon een Tavada tonbaligi. Dit is een verse gebakken tonijn met paprika, peper en knoflook. Naast deze traditionele gerechten kunt u ook een keuze maken uit verschillende soorten Turkse pizza’s met heerlijke verse ingrediënten.

Lijkt het u leuk om de Turkse keuken te ontdekken in Kijkduin? Loop dan snel binnen bij restaurant Marmaris en laat u meevoeren in Turkse sferen! U komt helemaal in de vakantiesfeer in dit restaurant en dat allemaal met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10