Mevlana Vaillantlaan

Dinerbon Den Haag Mevlana Vaillantlaan
Adres
Vaillantlaan 420
2526 HW Den Haag
Telefoon
070 2223344
Dinerbon Den Haag Mevlana Vaillantlaan
Dinerbon Den Haag Mevlana Vaillantlaan

Kom ontbijten, lunchen of dineren bij Mevlana Vaillantlaan in Den Haag

Mevlana Vaillantlaan in Den Haag leent zich uitstekend voor een lekker ontbijt, en uitgebreide lunch of een goed verzorgd diner. Dit maakt het restaurant een fijne locatie om te eten met vrienden, collega’s of familieleden. Welke internationale (grill) gerechten, deegspecialiteiten of streetfood gerechten probeer jij graag uit met de dinerbon? Mevlana Vaillantlaan in Den Haag is een levendige ontmoetingsplek voor locals en toeristen. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Haaglanden. Ideaal als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat naar de Haagse Markt. ‘East meets West’ in het restaurant en je je hebt de keuze uit tal van lekkere gerechten.

Een fusion tussen pizza en Lahmacoun bij Mevlana Vaillantlaan in Den Haag

Mevlana Vaillantlaan in Den Haag biedt een breed scala aan gerechten op de menukaart. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere pizza of probeer ‘Etli ekmek’ – een fusion tussen pizza en Lahmacoun. Je geniet met je dinercheque van lekkere gerechten in een laagdrempelige en informele sfeer. Naast de lunch en het diner kun je ook met je dinercheque genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Waar gaat jouw voorkeur naar uit bij Mevlana Vaillantlaan in Den Haag?

Mevlana Vaillantlaan in Den Haag is zes dagen per week geopend

Mevlana Vaillantlaan in Den Haag is zes dagen per week geopend. Op welke dag van de week kom jij een keer langs met je dinerbon? Op zondag tot en met woensdag is het restaurant geopend tussen 11:00 uur en 02:00 uur en op donderdag tot en met zaterdag is Mevlana Vaillantlaan in Den Haag geopend tussen 11:00 uur en 02:30 uur. Heb je bepaalde dieetwensen of heeft iemand in je groep een bepaalde allergie? In dat geval is het verstandig om dit van tevoren even door te geven aan het gastvrije personeel. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kunt gaan tafelen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10