New Babylon Piazza

Dinerbon Den Haag New Babylon Piazza
Adres
Anna van Buerenplein 29
2595DA Den Haag
Telefoon
070 205 1240

Bent u op zoek naar een leuk en modern Italiaans restaurant waar u met uw dinerbon kunt gaat eten in het mooie Den Haag? Dan bent u van harte welkom bij New Babylon Piazza, een eigentijds, licht en sfeervol Italiaans restaurant dat zich bevindt aan het Anna van Buerenplein 29. Bij New Babylon Piazza kunt u met uw dinercheque komen genieten van eerlijke producten in een design omgeving. U kunt komen eten met vrienden, collega’s of relaties en er wordt altijd wel een geschikt en gezellig plekje voor u gevonden door de vriendelijke bediening.

In de keuken van restaurant Piazza draait het om topkwaliteit. Chefkok Jaap Visser en zijn keukenteam koken dan ook altijd met verse en natuurlijke producten. Hiermee maken zij met veel passie verassende gerechten van zeer bekende maar ook juist onbekende groenten. De gerechten die zijn voor u bereiden zijn geïnspireerd door de keukens uit de landen rond de middellandse zee. Dit betekent dat u gerechten kunt verwachten met veel verse groenten, fruit, zeevruchten en vis. De gerechten die op de kaart staan wisselen regelmatig, zodat u met uw dinerbon iedere keer weer nieuwe dingen kunt ontdekken. Bij ieder gerecht kunt u bovendien een heerlijk glas wijn bestellen uit het ruime assortiment van Italiaanse wijnen!

Voor de echte liefhebber van Italiaans eten is New Babylon Piazza echt een aanrader. Ondek de pure smaken, geuren en kleuren van de Italiaanse cuisine en dat alles in een bijzonder en modern interieur. Het team van New Babylon Piazza hoopt u snel te mogen verwelkomen in het restaurant dus wacht niet langer en breng een bezoek met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10