Oni Japanese Dining

Dinerbon Den Haag Oni Japanese Dining
Adres
Prinsestraat 35
2513CA Den Haag
Telefoon
070 3645240
Dinerbon Den Haag Oni Japanese Dining
Dinerbon Den Haag Oni Japanese Dining

Een sfeervol en ook wel romantisch restaurant aan de Prinsestraat in Den Haag is Oni Japanese Dining. In het restaurant is gewerkt met verschillende kleuren door middel van sfeerlampen. Zo is er een roze gloed te zien, maar ook blauw. Een romantische date met uw dinerbon komt hier zeker goed van pas! Wilt u een feest of bedrijfsevenement organiseren? Dat kan bij Oni! Het restaurant is namelijk in zijn geheel af te huren voor een diner voor maximaal 80 personen. Dit feest of bedrijfsevenement wordt dan tot in de puntjes verzorgd, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Als u liever een diner op kantoor of ergens anders heeft kan dat ook, want de catering kan ook op locatie verzorgd worden!

In de keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten. Bij Oni kunt u sushi, sashimi en tempura eten, maar dat is zeker niet alles! Voor uw dinercheque kunt u veel meer lekkers krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een van de bentoboxen  proberen. In deze Japanse lakdozen wordt een combinatie van vis, vlees en groente geserveerd. Zo kunt u de ingrediënten kiezen en het restaurant zorgt voor een geweldige smaaksensatie! Doordat de gerechten vers worden bereid komen de smaken perfect samen in uw mond en kunt u niets anders doen dan genieten!

Wilt u zich graag laten verassen door de chef-dinning of shared-dining? Ga dan met uw dinercheque of dinerbon naar Oni Japanese Dining! Elke dag geopend van 17:00 uur tot 22:30 uur. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10