Papan

Dinerbon Den Haag Papan
Adres
Vissershavenweg 55a
2583DL Den Haag
Telefoon
070 785 8238

Welkom bij Papan Lunch & More, een gezellig, hedendaags lunchcafé dat zich bevindt aan de Vissershavenweg 55a in Den Haag. Bij Papan bent u het hele jaar door welkom met uw dinerbon voor een heerlijk kopje koffie, iets lekkers of een smaakvolle lunch. Binnen in het lunchrestaurant is het goed toeven, maar het is al helemaal leuk wanneer het buiten mooi weer is en u met uw dinercheque plaats kunt nemen op het zonnige en van de wind afgeschermde terras. De huiselijke sfeer en de gastvrije bediening zorgen ervoor dat u zich bij Papan snel thuis voelt en dat u maximaal kunt genieten van alle heerlijkheden die u worden voorgeschoteld.

De mogelijkheden die u bij Papan Lunch & More heeft met uw dinerbon zijn zeer divers. Te beginnen met de allerbeste koffie uit de buurt, waarbij u natuurlijk een lekker stukje taart of een andersoortige zoetigheid kunt bestellen.  In de zomermaanden kunt u bij Papan ook terecht voor heerlijk fris, ambachtelijk, huisgemaakt ijs. Zo kunt u weer even helemaal afkoelen wanneer het buiten on-Hollands warm is. Uiteraard vindt u op de kaart van Papan Lunch & More ook hartige lunchgerechten, zoals diverse kraakverse belegde broodjes, heerlijke soepen en knapperige salades.

Tot slot heet Papan niet voor niets ‘Lunch & More’. Met enige regelmaat zijn er namelijk leuke dingen te beleven bij Papan, zoals paaseieren schilderen, sinterklaas en nog veel meer. Wilt u graag met uw dinercheque heerlijk gaan lunchen in Den Haag, weet dan dat u bij Papan meer dan welkom bent voor een ontspannen, gezellig en bovenal lekker verblijf!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10