Perzisch Restaurant Artemis

Dinerbon Den Haag Perzisch Restaurant Artemis
Adres
Frederikstraat 32
2514 LK Den Haag
Telefoon
070-3636744

Als u wilt genieten van het beste dat de Perzische keuken te bieden heeft is het restaurant Artemis misschien wel de beste locatie in heel Nederland. Hier wordt nog op traditionele wijze gekookt. Het is dan ook geen wonder dat ze Den Haag hebben veroverd. Met een lange lijst vaste gasten weten ze het klaar te spelen om de lekkerste gerechten uit het Midden Oosten aan de Nederlanders te laten proeven. U bent natuurlijk ook van harte welkom met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Ze heten u van harte welkom in het sfeervolle familie restaurant. De familie Azad zal alles op alles zetten om van uw avond een onvergetelijke ervaring te maken. Doordat het keuken team veel zorg voor het draagt is het geen wonder dat elk gerecht hier van de hoogste kwaliteit is. Het zal dan ook niemand verbazen dat veel Hagenezen met grote regelmaat terug blijven komen. Door de bijzondere smaken van het eten wordt u meegenomen op een reis naar Iran en wordt krijgt u een blik in de eeuwenoude geschiedenis van de Perzische keuken. Doordat het een keuken is die bestaat sinds het begin van de beschaving is er voor elke smaak wel een gerecht te vinden. Iedereen kan hier dus komen genieten. Natuurlijk ook de vegetariërs en de kinderen. Ook als u een speciaal dieet heeft kunt u bij Artemis terecht voor een goede maaltijd.

Kom dus snel genieten bij dit buitengewone restaurant op een buitengewone locatie. De familie Azad staat klaar om u met open armen te ontvangen. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10