PrOef Scheveningen

Dinerbon Den Haag PrOef Scheveningen
Adres
Douzastraat 1
2581 RV Den Haag
Telefoon
070 - 3260923
Dinerbon Den Haag PrOef Scheveningen
Dinerbon Den Haag PrOef Scheveningen
Dinerbon Den Haag PrOef Scheveningen

Welkom bij Proef Scheveningen, een fantastische brasserie en bistro die is gevestigd op een van de mooiste locaties aan de lange boulevard van Scheveningen. U bent bij proef Scheveningen met uw dinerbon van harte welkom voor een leuke culinaire ervaring aan de Hollandse kust. Zo kunt u met uw gezelschap lekker een drankje komen drinken op het terras waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de Noordzee. Ook kunt u wanneer het Nederlandse weer u in de steek laat binnen plaatsnemen voor een verassend diner. De sfeer zit er bij Proef Scheveningen altijd goed in en de vrolijke bediening neemt u graag mee in deze ambiance van gezelligheid en ontspanning. Laat u met uw dinercheque warm onthalen en maak u klaar voor een geslaagde avond uit eten.

Vanaf vijf uur bent u bij Proef welkom voor een uitgebreid diner. Op het menu vindt u heerlijke gerechten voor zowel de liefhebbers van vis als van vlees. U kunt met uw dinerbon onder andere proeven van een heerlijk bereidde tournedos met groene groenten, frites en keuze uit een champignon-, peper- of stroganoffsaus. Ook kunt u kiezen voor een surf & turf van ossenhaas, gamba’s, salade, frites en een heerlijke saus. Meer zin in vis? Laat u dan verassen door de smaakvolle vispan met verschillende soorten vis, groenten en roomsaus.

Voor een smaakvol diner aan de prachtige Noordzee is Proef Scheveningen dé geschikte plek. Kom zelf ervaren hoe Haagse gezelligheid, een betoverend uitzicht en culinaire verassingen samen komen in deze gezellige brasserie en breng snel een bezoek aan Proef Scheveningen met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10