Que Pasa

Dinerbon Den Haag Que Pasa
Adres
Laan van Meerdervoort 13a
2517AB Den Haag
Telefoon
070 3657057
Dinerbon Den Haag Que Pasa
Dinerbon Den Haag Que Pasa

Kom met uw dinerbon binnen bij Que Pasa in Den Haag en geniet van de heerlijke Spaanse keuken. Wanneer u een keer een vervelende dag hebt gehad en het weer ontzettend tegenzit. Stap dan een keer binnen bij Que Pasa met uw dinerbon en haal uw hart op met lekker eten in een gezellige en sfeervolle ambiance.

Que Pasa is de uitgelezen plek om te genieten van de verscheidenheid van de Spaanse keuken. Bij Que Pasa wordt elk product bereid met een hoge variatie en hoge kwaliteit van producten. Bij Que Pasa kunt u genieten van overheerlijke tapas, vlees- en visgerechten en salades. Kom binnen met uw dinerbon en proef van een van de heerlijke Spaanse gerechten op onze kaart. Geniet van de kleurrijke smaken en gerechten zoals ze dat alleen rond de Middellandse-Zee kunnen. Bij ons worden alle ingrediënten in eigen keuken bereid op een ambachtelijk wijze en met grote liefde voor de mediterrane keuken. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te zorgen voor catering, voor al uw feesten en partijen. Ons interieur is ingericht met een oog op de mediterraanse sfeer. Kom bij ons binnen en geniet van onze sfeervolle en gezellige inrichting. Wanneer u een keer een bezoek brengt aan Den Haag dan zou u Que Pasa zeker niet over moeten slaan. Neem een kijkje binnen en laat uzelf verwennen door de mediterraanse keuken.

Kom snel een keer langs en laat u verwennen zoals ze dat alleen in Spanje dat kunnen. Uw dinercheque kunt u gerust meenemen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10