Restaurant Basaal

Dinerbon Den Haag Restaurant Basaal
Adres
Dunne Bierkade 3
2512 BC Den Haag
Telefoon
070 4276888
Dinerbon Den Haag Restaurant Basaal
Dinerbon Den Haag Restaurant Basaal

Aan de Dunne Bierkade 3 in den Haag huist al sinds 2001 Restaurant Basaal.  Bij Basaal kunt u vanaf nu betalen met uw dinerbon. De Dunne Bierkade is een van de mooiste grachten van het centrum van Den Haag. Het verbaast dan ook niet dat aan deze kade vele restaurantjes zijn gelegen. In de volksmond wordt de kade de ‘avenue culinaire’ genoemd, omdat elk café of restaurant een uniek internationaal aanbod brengt. De inrichting van het restaurant is eenvoudig, met moderne elementen zoals de leuke lampen die bestaan uit een reeks peertjes. Bij lekker weer kunt u buiten op het terras tussen de wijnranken plaatsnemen, alwaar u uitzicht heeft op de Gracht en de terrassen van de omliggende etablissementen.

Het eten in restaurant Basaal, dat wordt gerund door chef-kok Bas Oonk, staat bekend om de eigentijdse stijl en het gebruik van regionale producten. Het restaurant is sinds enkele jaren lid van Euro Toques, wat garant staat voor het gebruik van natuurlijke, streek en seizoensgebonden producten in de gerechten. De kookkunsten van de chef zijn door Michelin bekroond met een BiB gourmand, wat inhoudt dat het restaurant een uitstekende prijs – kwaliteitverhouding heeft. Voor 22,50 kunt u  met uw dinerbon al genieten van een gebraden eendenborst met een saus van rode peperbes, duinroosjes, rode spitskool en gebakken aardappeltjes.

Omdat restaurant Basaal in 2016 15 jaar bestaat, staat dit jaar in het teken van het 15-jarige jubileum. U bent van harte welkom om dit met uw dinercheque te komen vieren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10